Ostatnie komentarze

Janka 1 dni temu Zupa pomidorowa na rosole
@Chłop z MazurBzdura,zupe pomodorowa robi sie z koncentratu lub pasaty a nie ze swiezych pomodorow.
Damian 2 dni temu Rosół z kurczaka
Najlepszy przepis na kompot z kury. Polecam przed gotowaniem namoczyć kurczaka, żeby kości wchłonęły wodę i potem oddały smak.
Paulina 9 dni temu Racuchy drożdżowe z jabłkami
@AgataDo nakładania polecam moczyć łyżkę w wodzie :) tylko otrzepać z nadmiaru wody żeby nie dostała się do oleju bo będzie pryskać :)
To nie jest carbonara. To jest danie a'la carbonara. 
@AsiaRobiłaś 2 czy jedną pizzę większą? 
Jagoda 20 dni temu Chili con carne
@JasiuA Meksyk gdzie leży? Sprawdź i zastanów się czy można nazwać tą potrawę amerykańską.
@Goscsą dwie szkoły robienia carbonary, biedniejszych i bogatszych Włochów, jedni używali śmietany, bo było ich stać drudzy mieli tylko jajka :)
Marta 22 dni temu Pierogi ruskie
Koniecznie płaska łyżeczka pieprzu ziołowego, daje smak :)
AntyMiras 24 dni temu Makaron z serem na słodko
@MirasWiesz co jest najlepsze? Jak Ci nie smakuje to nie jedz :) A za przeproszeniem, wylane mam co uważa włoch :D 
Joanna 29 dni temu Tzatziki
@WitoldW zależności od świeżości użytych składników. Jeśli jogurt i ogórek jest świeży to do ok. 3- 4 dni.
Do góry
© Kuchnia-Domowa.pl 2008 - 2020 Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez wiedzy i zgody właściciela strony jest zabronione.