Domowe-Wypieki.pl

Lemon Curd (26 Oct 2014)
Bezy z czekoladą (16 Oct 2014)

Fani na Google+

Fani na Facebook'u

Ostatnie komentarze

Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Smaczneblogi.pl

pinterest

follow_bird-b

www.Domowe-Gotowanie.pl


Przystawki/Przekąski
Marchewka z piekarnika Drukuj Email
środa, 09 lipca 2014 13:47
Marchewka z piekarnika

Młoda marchewka upieczona w piekarniku jest aromatyczna i chrupiąca. Najsmaczniejsza na ciepło. Pasuje do dań mięsnych.

[ … ]
 
Ogórkowy krokodyl Drukuj Email
piątek, 02 listopada 2012 22:42
Ogórkowy Krokodyl

Taki ogórkowy krokodyl jest idealną podstawką na koreczki. Bardzo ładnie prezentuje się na stole i zachwyca nie tylko dzieci. Koreczki można [ … ]

 
Sigara böreği Drukuj Email
piątek, 21 marca 2014 21:36
Sigara böreği

Tureckie cygara. Smażone ruloniki z nadzieniem z sera feta, grubości palca. Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno. Można jeść je same, [ … ]

 
Tortilla al horno Drukuj Email
wtorek, 21 lutego 2012 20:32
Tortilla al horno

Specjał kuchni hiszpańskiej, pokrojony najczęściej w 2,5cm kostkę. Podawany jest na zimno samodzielnie lub każda kostka połączona jest wykałaczką [ … ]

 
Brukselka z piekarnika Drukuj Email
wtorek, 29 października 2013 11:46
Brukselka z piekarnika

Brukselka upieczona w piekarniku jest bardziej aromatyczna i chrupiąca niż gotowana w wodzie. Można podawać ją jako przekąskę, dodatek do [ … ]

 
Babeczki z łososia Drukuj Email
poniedziałek, 12 grudnia 2011 23:21
Babeczki_z_lososia

Pyszna i ładnie prezentująca się przystawka na zimno z łososiem, serkiem kremowym i jajkami. Babeczki są sycące i łagodne w smaku.

Składniki [ … ]

 
Pizza serowa z gruszką i serem feta Drukuj Email
wtorek, 13 listopada 2012 13:10
Pizza serowa z gruszką i serem feta

Pizza na bardzo cienkim, mocno chrupiącym, serowym cieście z plasterkami czerwonej cebuli, gruszki i serem feta.

Kombinacja smaków jest bardzo [ … ]

 
Marynowany bakłażan Drukuj Email
sobota, 20 sierpnia 2011 22:43
Marynowany bakłażan

Bakłażan przygotowany w formie włoskiego antipasti. W takiej postaci smakuje mi bakłażan najbardziej. Najlepiej podawać go ze świeżym pieczywem. [ … ]

 
Kalafior panierowany Drukuj Email
wtorek, 23 października 2012 12:45
kalafior panierowany

Zwykły, dość mdły kalafior ugotowany w wodzie nabierze wyrazistości, jeśli obtoczymy go w jajku i bułce tartej, a następnie usmażymy na złoty [ … ]

 
Bruschetta z pomidorami Drukuj Email
poniedziałek, 08 sierpnia 2011 20:43
Bruschetta z pomidorami

Typowa włoska przystawka, składająca się z grzanki skropionej oliwą i pomidorów pokrojonych w kostkę.

Składniki:

1 ciabatta (długa bułka [ … ]
 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 następna > ostatnia >>

Strona 1 z 5
DARMOWA dostawa i zwrot!
DARMOWA dostawa i zwrot
 
GRATIS dostawa i zwrot!
Nowa Kolekcja K 250x250
 

ububu